Maatwerk

Wil je graag dat ik een schilderij voor je maak, neem dan vrijblijvend contact op voor het bespreken van jouw wensen en de mogelijkheden. Zo kun je mij bijvoorbeeld foto’s aanreiken of ik kom ze zelf bij jou maken. Dat kunnen foto’s zijn van mensen of dieren, maar ook van dierbare voorwerpen of van dingen die een symbolische betekenis voor jou hebben. Daar maak ik graag een bijzondere, voor jou persoonlijke compositie van. Ik kan je ondersteunen in de zoektocht naar wat je graag op een doek of paneel wilt hebben, want … hoe persoonlijker, hoe mooier.

Neem contact op als je nieuwsgierig bent naar prijzen en mogelijkheden of als je wilt langskomen voor het bezichtigen van een schilderij. In het echt komt een schilderij immers beter tot z’n recht dan op een foto. Je kunt een afspraak met mij maken door het contactformulier in te vullen.

”Lidie heeft een prachtig, realistisch portret van mijn kat Lola gemaakt. Ik herken haar karakter in het schilderij. Ze heeft ook een portret van mijn partner en
mijzelf gemaakt n.a.v. onze bruiloft. Het kunstwerk brengt onze liefde op een levendige manier tot uiting. Wat me echt raakte is hoe Lidie met creativiteit en
inlevingsvermogen zowel onze relatie als haar eigen vrije geest samenbracht in het kunstwerk. Voor Lidie is geen uitdaging te groot!”  Maartje Nollen.

”Nadat ik een schilderij met een zeeschildpad bij Lidie had gevonden, dat voor mij een prachtige diepte-ervaring gaf (ik zie slechts met één oog), vroeg ik haar om een schilderij voor mij te maken met als onderwerp “iets uit het Oost-Brabantse landschap”. Lidie heeft toen contact opgenomen met mijn kinderen, over wat ik mooi zou vinden, waar zou ik het meest van genieten. Ze maakte een grondige analyse over wie en wat voor persoon is ben (achtergrond, interesses, karakter, smaak, etc.). Die zorgvuldige aanpak heeft iets fantastisch opgeleverd. Bij het ophangen van het schilderij (80×120), was mijn reactie: “Hoe kan dat?
Hoe kon je weten, dat ik in precies zo’n omgeving met mijn dochter en een zus van mijn pas 
overleden vrouw daar onlangs nog heb gelopen. Tijdens onze verkering zijn we er vaak geweest!”
Het is geen exacte weergave van die plaats, maar toch is de gelijkenis in sfeer en landschap groot. Het is een bewijs voor haar zorgvuldigheid en persoonlijke betrokkenheid bij het uitvoeren van een opdracht! Je moet toch wel veel kwaliteiten en een grote liefde hebben om zulke werken te kunnen laten ontstaan!
” Jacques van der Palen.

Heb je een vraag?

Neem dan contact op en ik zal spoedig reageren